Valoilmiö

Savilahden Valon kaavan taide- ja erikoisvalaistuskohteita esittelevä tapahtuma Valoilmiö tulee taas! Opastettu kierros toteutetaan torstaina 14.9. klo 19 alkaen kävellen Savilahden alueella. Kierros on tarkoitettu kaikille Savilahden alueesta, taiteesta, valaistuksesta, muotoilusta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille.

Kierroksella julkistetaan kolme uutta taideteosta – ja samalla pääset tapaamaan Valon kaavan taiteilijoita!

Kierros on ilmainen ja se kestää noin 2 tuntia. Kierrokselle lähdetään klo 19 Sarastuskaaren pysäköintilaitoksen edestä, os. Sarastuskaari 7. Tulethan paikalle hyvissä ajoin. Kierros kulkee jalankulkuväyliä ja alikulkukäytäviä pitkin ja se päättyy Savilahdentien varrelle Canthian läheisyyteen.

Tapahtuman aikana ja kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen eli 14.–28.9. välisenä aikana kohteisiin on mahdollista tutustua virtuaalisesti kohdeopasteista löytyvien QR-koodien avulla. Katso QR-koodien sijainnit (pdf).

Valoilmiö on Savilahden Valon kaavan valoteemainen tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kuopion kaupunki ja Frei Zimmer Oy. Valoilmiö järjestetään samaan aikaan ANTI-festivaaliviikon kanssa.

Torstaina 14.9. tavataan valon ja taiteen merkeissä!

Linkit:

QR-koodien sijainnit (pdf)

Kutsu

Valon kaava