Savilahden uusi ja moderni CoWork-tila, jossa nainen laskeutuu kaarevia portaita alakertaan. Paljon lasia, puuta ja valoja.sahalaita

Ilmaiseksi etätöihin työviikon ajaksi uuteen CoWork-tilaan Kuopiossa – luvassa työtilan lisäksi majoitus ja lounaat

KPY Novapolis on avannut Kuopioon uuden yhteisöllisen työtilan CoWorkin Savilahteen. Yhtiö tarjoaa nyt avoimen haun kautta valittaville henkilöille ilmaisen etätyöviikon Kuopiossa sisältäen majoitukset, työtilat ja lounaat. Myös paikallisopastusta on luvassa. Etätyöviikkoa voi hakea yhdessä puolison tai työkaverin kanssa.

KPY Novapoliksen CoWork-investointi valmistui Microkadun torniin Kuopiossa maaliskuussa. Investoinnin arvo on noin kaksi miljoonaa euroa. CoWorkissa on runsaasti äänieristettyjä vetäytymistiloja erilaisia tapaamisia ja etäpalavereita varten. Ympäristöstä löytyy myös erillinen hiljaisen työn tila sekä Tastory-ravintola ja Hav a Java -kahvila.

”CoWork-konseptia on suunniteltu ja valmisteltu lähes puolentoista vuoden ajan. Se on keskeinen vastauksemme työn muutokseen ja haluamme sen kautta mahdollistaa erinomaiset puitteet hybridityölle. Tavoitteenamme on tuoda kaikkien ulottuville eloisa työpäiväkokemus, joka mahdollistaa sekä oman työn ääreen rauhoittumisen että muiden kohtaamiseen”, KPY Novapoliksen kehitys- ja viestintäjohtaja Silja Huhtiniemi kertoo.

Uusi tila on saanut erittäin positiivisen vastaanoton käyttäjiltään, ja nyt KPY haluaa saada lisää palautetta myös kaupungin ulkopuolelta tulevilta käyttäjiltä.

”Etätyömahdollisuuksien lisääntyessä toivomme, että saamme myös tänne Kuopioon yhä enemmän etätyötä tekeviä. Samalla haluaisimme kuulla, miten tilamme palvelevat kauempaa tulevia ja miten ne vertautuvat muihin vastaaviin palveluihin. Siksi päätimme tarjota kymmenelle hengelle mahdollisuuden kokeilla etätyökonseptiamme viikon ajan”, Huhtiniemi sanoo ja jatkaa:

”Kokeilu on toki mielenkiintoinen myös jo tiloissa toimiville asiakkaillemme ja haluamme sen avulla myös luoda uusia kontakteja heille. Samalla kokeiluun valittavat saavat takuulla myös vinkkejä ja yhteyksiä Kuopioon”

CoWork-tilan suunnittelusta vastasivat kuopiolaiset Partanen & Lamusuo Oy, jonka kädenjälki näkyy muun muassa Järvisydämen Järvikylpylässä, sekä Hiili & Timantti Oy.

Majoitus kokeiluun valittaville tarjotaan Kuopion keskustassa sijaitsevasta hotellissa, josta on noin kolmen kilometrin matka työtilaan. Lisäksi kokeiluun osallistuvat saavat lounaat ja CoWork-ympäristön käyttöön oikeuttavan sovelluksen. Sen kautta varataan esimerkiksi vetäytymistilat oman tarpeen mukaan.

”Voisi sanoa, että CoWork-konseptimme vastaa hieman kuntosalijäsenyyttä. Kuukausipassi on edullisimmillaan vain 59 euroa ja arvonlisävero. Meillä on myös päiväpasseja tarjolla”, Huhtiniemi avaa.

Kokeiluun valittavien toivotaan antavan palautetta kokeilusta kirjallisesti ja sosiaalisen median kanaviensa kautta. Mukaan voi hakea täyttämällä lomakkeen osoitteessa: https://fi.surveymonkey.com/r/D3NY3TF

Kuopioon voi matkata ensisijaisesti elo- tai syyskuun aikana.

KPY Novapolis on noin 200 yrityksen ja organisaation sekä 15 000 osaajan kansainvälinen työnteon alusta.

Lisätietoja:

KPY Novapolis Oy / kehitys- ja viestintäjohtaja, varatoimitusjohtaja Silja Huhtiniemi, p. 050 4120 559, silja.huhtiniemi(at)novapolis.fi

Arkisto

23.06.2022 Liikennejärjestelyihin muutoksia – VT 5 moottoritien ramppi Iloharjunkadulle
20.06.2022 Huomaa ammattilainen – osallistu kuvakilpailuun!
06.06.2022 Savilahdessa tehdään kesän aikana haastavia voimajohtojärjestelyjä
02.06.2022 Ilmaiseksi etätöihin työviikon ajaksi uuteen CoWork-tilaan Kuopiossa – luvassa työtilan lisäksi majoitus ja lounaat
01.06.2022 Tilapäisten kaistajärjestelyjen uusia ajoratamerkintöjä kokeillaan Savilahdessa
01.06.2022 Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskus sai pohjantervajaisissa nimen – Luola avataan yleisölle keväällä 2024
18.05.2022 FinVector rakentaa uuden viruspohjaisten geeniterapialääkkeiden tuotantoyksikön Savilahteen
18.05.2022 Kuopion seudun MAL-sopimuksella konkretisoidaan valtion ja kuntien yhteistyötä
16.05.2022 Kävelyä ja pyöräilyä halutaan edistää – vastaa asukaskyselyyn
05.05.2022 Pelastusaseman ympäristön kaavatyö on käynnistynyt
02.05.2022 Tietoliikenneputkia ja mikroverkkoa asennetaan Savilahdessa
21.04.2022 Vilkku-fillarikausi polkaistaan käyntiin 25.4.
21.04.2022 Savilahden alueellinen väestönsuoja, liikunta- ja tapahtumakeskus etenee päätöksentekoon
08.04.2022 Kuopio on Suomen toiseksi vetovoimaisin kaupunki
05.04.2022 Passion for life and drive for collaboration
31.03.2022 Uudenlainen älykaupunkialusta tulevaisuuden tarpeisiin
31.03.2022 Hehkun Sydän -urakan töitä jatketaan Savilahdessa Studentian läheisyydessä
22.03.2022 Kuopion kaupunki investoi jalankulun ja pyöräilyn olosuhteiden parantamiseen lähes 10 miljoonaa euroa